cat

esp

 Coordinació de projectes editorials.

 Tasques generals d’edició (cerca d’autors, preparació d’originals, traducció, correcció d’estil, correccions ortotipogràfiques, edició gràfica…).

 Realització de cartografia i infografia en Illustrator.

 Maquetació de llibres i revistes.

 

ESFERA, SL és una empresa de serveis editorials formada per un equip de professionals amb una llarga trajectòria en el sector. Els nostres clients són editorials que externalitzen les tasques d’edició de llibres o revistes (Grup 62, Mc Graw Hill, Larousse, Océano, Santillana, Anaya Touring, Edebé, Eumo…).

Totes aquestes empreses han anat renovant la seva confiança en nosaltres durant molts anys, i han valorat el nostre compromís, la professionalitat, el tracte directe i constant i, molt especialment, la nostra implicació en tots els projectes que duem a terme. A tots ells els volem agrair aquesta confiança, que ens ha permès arribar fins on som ara.

Ens dirigim, doncs, a totes aquelles empreses que desitgen exterioritzar tasques d’edició, i oferim uns serveis globals o parcials en la coordinació i realització de les seves publicacions. L’objectiu és que el nostre client pugui contractar de forma integral tot el procés de realització de les seves obres, fins als lliuraments finals per a impremta.

Esfera, solucions editorials, SL | Sant Cugat, 68 08201 Sabadell | 937 277 808 | carmina@esferasl.com | xavier@esferasl.com

© Esfera, solucions editorials, SL. Tots els drets reservats.